- See more at: http://blog.ahmadrifai.net/2012/01/pasang-script-dilarang-klik-kanan-pada.html#sthash.7XbUwK9v.dpuf Jom Bergaya dengan Cara Hidup yang Sihat: CARA DAN KELEBIHAN MENJADI AHLI SKALEE

Sunday, 26 May 2013

CARA DAN KELEBIHAN MENJADI AHLI SKALEE


Assalamualaikum....

   Entry post kali ni nak cerita serba sedikit cara dan kelebihan setelah menjadi ahli Shaklee. Sesiapa yang mengikuti FB saya https://www.facebook.com/suzeng.la , memang pernah nampak saya post pasal Bonus Cash setiap bulan kan? Alhamdulillah, setelah 4 bulan jd ahli Shaklee, bulan ke-4 saya sudah pon mendapat Bonus Cash 4 angka pertama kali. Bulan pertama, kedua dan ketiga saya mendapat Bonus Cash 3 angka..alhamdulillah, lepas la byr kete bulan2 kan?hihi...

   So dah nampak kan dari situ dari sebulan ke sebulan Bonus Cash kita makin naik kan? Bonus Cash dapat SETIAP BULAN, bukan setahun or 2 kali setahun you...hehe.. no wondering ramaI dah org yang join ahli Shaklee just suka-suka sekarang dh serius, berhenti kerja full time Shaklee online. 

     Bukan bermaksud kene berhent kerja sebab kena bagi komitmen sepenuhnya dalam dunia Shaklee, TAPI disebabkan Bonus yang kami dapat setiap bulan sudah mencecah 4, 5 dan 6 angka SETIAP BULAN RM!

     Nak bukti? Boleh, tp kene la jadi ahli dulu, sebab kami setiap tengah bulan pakat tayang semua bonus yg dapat dalam group wasap atau gruop FB rahsia kami. Tak buleh tayang kat public bg tujuan keselamatan. Kita-kita aje cukup la tau.... :)

    Tu tak cerita lagi dapat pergi umrah + Istambul dengan gaya 5 bintang. Kita bawak diri je, semua 100% Shaklee tanggung. Nak bukti, ade dlm group...hehe...sabo2...(aku tulis blog, aku plak gelak sorg2..ntah pape jer..)

   Oklah, penat bace kan..jom tengok macam mane nak join dan kelebihan sesudah menjadi ahlik Shaklee ni.


BAGAIMANA MENJADI AHLI

Ada 2 cara :-
1) Mulai membayar pendaftaran serendah RM 65 + RM 10(postage) SEUMUR HIDUP. Proses 
    pendaftaran semuanya saya yang selesaikan. Atau jika cawangan berhampiran dengan anda, boleh terus pergi ke kaunter dan guna id saya sbg sponsor anda (id 912405). Sila maklumkan kepada saya, kerana menjadi tanggungjawab saya memberi tip-tip dan memasukkan anda dalam group rahsia kami.

    Setelah anda membuat pembayaran ini, anda akan dapat NO ID sendiri dan stater kit beg yang mengandungi katalog, majalah Shaklee, buku resit, buku bisnes manual, senarai harga produk.




ATAU

2) Buat pembelian dalam satu resit sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM 650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (jimat RM 75) dan sekaligus sudah mendapat CASH BONUS pada bulan tersebut. Penjimatan anda sudah RM 100+.
Anda boleh mengambil pesanan drpd kawan2 anda untuk mencukupkan nilai 200uv anda, saya boleh bantu anda apa yang sesuai untuk anda. Jangan segan nk tanye2 dulu yea.


KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (potongan sehingga 25% daripada harga pasaran)

2) Bonus Cash setiap bulan hasil daripada pembelian / jualan bulanan 5%-21%. Untung tau, makan sendiri pon dapat bonus juga. 

3) Bonus car - anda berpeluang mendapat apa saja jenis kereta idaman anda.

  
4) Convention Bonus - anda berpeluang melancong di dalam dan di luar negara bertaraf 5 bintang termasuk mengerjakan umrah secara PERCUMA BERTARAF 5 BINTANG.

 

3) Setelah anda mendapat Bonus Cash, anda dapat gunakan wang itu untuk membeli suplemen Shaklee. Macam dapat free kan? Dah beli, then kumpul point lg, bulan depan dapat lg...lagi banyak...hihi

5) Dapat membuat bisnes Shaklee secara sah jualan melalui no id anda sendiri sama ada secara online atau offline dengan bantuan tunjuk ajar saya dan rakan-rakan lain di dalam group rahsia. (jika pembeli berada di luarkawanas anda, anda hanya membuat order dengan mana-mana cawangan secara telefon atau fax, pesanan dan penghantaran dilakukan 100% oleh pihak Shaklee terus ke rumah pelanggan anda. Mudahkan?)

  

6) Laluan percuma kepada group rahsia kami samada dalam FB atau whatsapp. Kami dari GROUP JUTAWAN. Memang banyak ilmu dapat cedok kat situ nanti. Cuma perlu ikut sahaja.


Di sana, anda boleh mendapat segala ilmu, pengalaman pelbagai kisah-kisah menarik di kalangan orang-orang yang berjaya. Insyallah bila kita sudah di kelilingin oleh orang berjaya, aura kita pon makin positif maka berjaya lah kita.

Tiada istilah hasad dengki di sana, semua saling membantu nk meningkatkan mutu taraf ekonomi poket kita. Semua nak membantu anda mencapai Bonus Cash 2, 3, 4, 5, 6 dan tak mustahil 7 angka.
Siapa nak, dia dapat. Siapa nk tgk, tgk aje la... :)

Kepada yang berminat menjadi ahli Shaklee sama ada untuk tujuan pembelian diri sendiri atau tujuan berbisnes dari rumah, boleh hubungi saya untuk mendapatkan keterangan lanjut. Jangan malu2, saya tak makan orang, saya suka telan suplemen Shaklee je....hihi..



010-966 2965 (SUZANA)
Shaklee Independet Distributor 912405
shakleesuzeng@yahoo.com